window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-E7WW68WV5T');

Een ruim aanbod aan behandelingen

Geniet van intense wellness met aangepaste verzorgingen, ons team maakt van uw verzorging een uniek ontspanningsmoment.

Make-up & opsteekkapsels

Onze make-up artist bezorgt u een ware make-over om uw mooiste gelaatstrekken extra in de verf te zetten.  Of het nu gaat om een party of een bruidsmake-up, al dan niet in combinatie met een opsteekkapsel

€ 40 40min.

MAKE-UP

Event gepland en wil je voor een full glam make-up gaan of verkies je de natural look?  Onze make-up artist zorgt voor een prachtig resultaat, waarbij jouw mooiste kenmerken geaccentueerd worden. (meerprijs combinatie opsteekkapsel 35€)

 

Reserveer  of  Geef als cadeau
€ 250 2 x 120min.

BRUIDSMAKE-UP & OPSTEEKKAPSEL

Onze make-up artist creëert jouw persoonlijke bruidslook die perfect bij jou past en waarbij jij je volledig

jij’ voelt.

Een professionele make-up en hairstyling (opsteekkapsel) op maat, die de volledige dag blijft zitten, van de ceremonie tot jullie laatste dans.

Om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden bent, organiseren we enkele weken voor de grote dag, een proefsessie, bestaande uit zowel make-up als hairstyling.

Op deze manier kunnen nog aanpassingen doorgevoerd worden zodat je onbezorgd en vol zelfvertrouwen naar deze speciale dag kan toeleven.

Ook mogelijk voor het bruidsteam.

Indien gewenst op locatie. (0,4€/km)

 

Reserveer  of  Geef als cadeau